„IT OTOK POVEZIVANJA“ – EDUKACIJA ZA ZANIMANJE IT ANALITIČAR

 

Grad Otok i Otočka razvojna agencija, u suradnji s tvrtkama iz privatnog sektora, pokreću „IT Otok“ povezivanjem nezaposlenih osoba sa privatnim sektorom kroz edukaciju za zanimanje IT analitičar.

 

Cilj edukacije je polaznicima pružiti nova znanja i priliku da se dokažu potencijalnim poslodavcima.

 

Edukacija počinje krajem siječnja 2022. godine i sastoji se od 2 mjeseca teoretske nastave koja će se održavati u Poduzetničkom inkubatoru Otok i 4 mjeseca stručne prakse u tvrtkama.

 

Putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje polaznicima se omogućuje stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova IT analitičar u stvarnom realnom sektoru.

 

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenim na Hrvatski zavod za zapošljavanje s područja Otoka i Komletinaca, te cijele Vukovarsko-srijemske županije.

 

Uvjet za pristupanje je viša ili visoka stručna sprema, te srednja stručna sprema (gimnazija informatičkog smjera - minimalno 5 godina iskustva), a odabir kandidata provode tvrtke kod kojih će polaznici prolaziti praktični rad.

 

Prezentacija programa održat će se 11. siječnja 2022. godine u 16:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Otok (u Poduzetničkoj zoni), a na kojem ćete dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju IT analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

 

Prijave za edukaciju zaprimaju se do 13 siječnja 2022. godine putem OBRASCI ZA PRIJAVU.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 032/396-932 (Otočka razvojna agencija).


LAG Srijem.info

Natječaji