ODRŽAN PANEL S GRAĐANIMA „PRIPREMAJUĆI SE ZA SUTRAŠNJICU – GLOBALNA I REGIONALNA ULOGA EUROPSKE UNIJE – ASPEKTI SIGURNOSTI I OBRANE“

 

Dana 21. siječnja 2022. godine u okviru Konferencije o budućnosti Europe, održan je panel s građanima pod nazivom „Pripremajući se za sutrašnjicu – globalna i regionalna uloga Europske unije – aspekti sigurnosti i obrane“ na kojemu je putem Zoom-a sudjelovao i predstavnik LAG-a Srijem.

 

Panel je održan u zgradi Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Grada Pule i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

 

Panelisti na konferenciji su bili: ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih poslova Helenske Republike Nikos Denidas i voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Ivona Peternel, a moderator veleposlanik Gordan Markotić.

 

Panel rasprava je pružila priliku za informiranje, uključivanje u raspravu i razmjenu ideja o politikama i aktivnostima EU, kako u našem susjedstvu, tako i na globalnoj razini.


LAG Srijem.info

Natječaji