Radni posjet predstavnika LAG-a Podravine

Dana 16. listopada 2017. godine u radni posjet LAG-u Srijem došle su nam drage kolege iz LAG-a Podravine. Početni dio radnog posjeta održao se u prostorijama Općine Stari Jankovci, tijekom kojeg su predstavnici LAG-a Srijem upoznali kolege iz LAG-a Podravine s područjem i radom LAG-a Srijem, Lokalnom razvojnom strategijom LAG-a Srijem 2014.-2020. i Mjerama koje ćemo provoditi kroz nju te o planovima za budućnost. Na sastanku smo međusobno razmijenili vrijedna iskustva i znanja te smo razgovarali i o mogućnostima međusobne, kako projektne, tako i druge vrste suradnje u budućnosti, i na razini Općina, LAG-ova i kroz naše djelovanje u Hrvatskoj mreži za ruralni razvoj.
Nakon završetka početnog dijela radnog sastanka uslijedio je posjet svečanom otvaranju reciklažnog dvorišta u Mikluševcima u Općini Tompojevci.
U završnom dijelu radnog posjeta u uredu LAG-a Srijem uslijedio je sastanak s načelnicom Općine Lovas, koji je protekao, kao i ostatak radnog posjeta, u pozitivnom, opuštenom i konstruktivnom ozračju.

 

 

 


LAG Srijem.info

Natječaji