Uspješno završena provedba projekta – „Naše mjesto pod suncem“

 

U Antinu je početkom mjeseca listopada 2017. završena provedba projekta „Naše mjesto pod suncem“ financiranog od Slagalice – Zaklade za razvoj lokalne zajednice.

 

Osnovna škola Tordinci, tj. Područna škola Antin kao međunarodna Eko-škola potiče zdrav život učenika svoje škole. Međutim, zbog nedostatka potrebnih preduvjeta za održavanje nastave na otvorenom na prikladan i siguran način za učenike, članovi kulturno umjetničkog društvo „Lela i Vladimir Matanović“ Antin su u suradnji s roditeljima učenika Područne škole Antin, predstavnicima Osnovne škole Tordinci, udrugama s područja naselja Antin i drugim mještanima Antina te LAG-om Srijem pokrenuli inicijativu za izgradnju sjenice. Stoga se kulturno umjetničko društvo „Lela i Vladimir Matanović“ Antin u suradnji s LAG-om Srijem prijavilo na natječaj „Naš doprinos zajednici“ financiranog od Slagalice - Zaklade za razvoj lokalne zajednice. Odobrena sredstva u iznosu od 10.000,00 kn bila su namjenjena za izgradnju i uređenje sjenice na prostoru Osnovne škole Tordinci, tj. Područne škole Antin.

 

Tijekom provedbe projekta održano je nekoliko radnih akcija na kojima je sudjelovao veći broj volontera koji su izgradili i opremili sjenicu, zasadili sadnice te uredili okoliš.

 

Projekt „Naše mjesto pod suncem“ je uspješno realiziran pa su se izgradnjom i uređenjem sjenice na prostoru Područne škole Antin stvorili uvjeti za sigurnu i kvalitetnu provedbu škole na otvorenom.

Smiley face


LAG Srijem.info

Natječaji