U Starim Jankovcima održan sastanak Upravnog odbora, te čelnika jedinica lokalnih samouprava s područja LAG-a Srijem

U vijećnici Općine Stari Jankovci, 4. prosinca 2017. godine održan je sastanak Upravnog odbora, te čelnika jedinica lokalnih samouprava s područja LAG-a Srijem.

Tijekom održanog sastanka djelatnici LAG-a Srijem su izvijestili sve nazočne o aktivnostima koje je LAG Srijem proveo u proteklom vremenu od prošlog sastanka uz naglasak na značajan broj prijavljenih i odobrenih projekata koje je LAG Srijem napisao za udruge i jedinice lokalne samouprave s područja LAG-a Srijem. Naime, u proteklom vremenu sveukupno je odobreno projekata, koje je LAG Srijem napisao, u vrijednosti 8.346.057,79 kn. Također, LAG Srijem je prijavio projekata u vrijednosti 6.115.742,95 kn za koje se čekaju rezultati.

Na sastanku su svi nazočni članovi Upravnog odbora i čelnici upoznati od strane predsjednika i djelatnika s trenutnom provedbom Podmjere 19.2, tj. kako se očekuje početak raspisivanja LAG natječaja početkom 2018. godine. Također, razgovaralo se i o svim preduvjetima koje LAG Srijem mora zadovoljiti prije samog raspisivanja prvih LAG natječaja.

Na sastanku su svi nazočni izrazili punu potporu svim potrebnim aktivnostima za ispunjavanje preduvjeta za raspisivanje LAG natječaja, kao i svim ostalim budućim aktivnostima te je Upravni odbor donio jednoglasno Odluku o pokretanju usklađivanja Lokalne razvojne strategije LAG-a Srijem 2014.-2020.

Također, utvrđen je i prijedlog godišnjeg Plana LAG natječaja za 2018. godinu te ostala obvezna dokumentacija udruge. 


LAG Srijem.info

Natječaji