Poziv na edukacije o menadžmentu volonterskih programa

Hrvatska mreža za ruralni razvoj i Volonterski centar Osijek provode projekt "Volontiram i osnažujem lokalnu ruralnu zajednicu - poticanje volontiranja radi prevencije nasilja nad i među mladima". Kroz navedeni projekt LAG-ovi Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije će se educirati o menadžmentu volonterskih programa i provesti manje volonterske akcije. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U okviru navedenog projekta provodit će se dvodnevne edukacije o menadžmentu volonterskih programa koje su planirane krajem veljače 2018. godine. Edukacije su besplatne te su osvježenja i ručak osigurani za oba dana.
Edukacije za LAG-ove Osječko baranjske županije će se održati u Osijeku, dok će se edukacije za LAG-ove Vukovarsko-srijemske županije održati u sjedištu LAG-a Srijem, tj. u konferencijskoj dvorani Regionalnog poslovnog centra Lovas, Gospodarska ulica 1, Lovas.

Ovim putem pozivamo zainteresirane osobe s područja LAG-a Srijem na sudjelovanje u navedenim edukacijama i stjecanje dodatnih znanja i vještina.
Svaki sudionik će dobiti potvrdu o završenoj edukaciji.

Maksimalno 4 osobe s područja LAG-a Srijem mogu sudjelovati na navedenim edukacijama.
Rok za prijavu je do 14. siječnja 2018. godine.

Prijave možete poslati na

email: albert.varga@srijem.info ili na mob: 099/299-8414.

Prijava mora sadržavati sljedeće podatke:
1) Ime i prezime sudionika,
2) Mob/tel,
3) E-mail.

 

 

 

 


LAG Srijem.info

Natječaji