PRIJAVE ZA DIGITALNI KATALOG SEOSKOG TURIZMA moj-seoski.hr

Pozivaju se sva poljoprivredna gospodarstva koja se bave nekim od oblika turističko-ugostiteljske djelatnosti da se prijave na aplikaciju moj-seoski.hr u cilju besplatne promocije.

 

Svrha izrade aplikacije, koja je sastavni dio mrežnih stranica Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, promocija je poljoprivrednih gospodarstava koja se bave nekim od oblika turističko-ugostiteljske djelatnosti.

Ministarstvo turizma izradilo je aplikaciju moj-seoski.hr s ciljem uspostave digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske.

Aplikacija će predstavljati turističku ponudu hrvatskih regija, omogućiti besplatnu promociju poljoprivrednih gospodarstava od kojih većina, zbog ograničenih sredstava i dostupnosti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, nije u mogućnosti predstaviti svoje poljoprivredne proizvode i turističke usluge koje nude na svom gospodarstvu i time ostaju manje dostupni domaćem i stranom turističkom tržištu.

Ministarstvo poziva nositelje ruralnog turizma na poljoprivrednim gospodarstvima da se prijave na aplikaciju moj-seoski.hr i iskoriste mogućnosti promocije svoje ponude.

Prijava na aplikaciju je na sljedećoj poveznici:  https://moj-seoski.hr/admin/


LAG Srijem.info

Natječaji