RASPISAN NATJEČAJ ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE ZA DODJELU NAGRADA "OTISAK SRCA" I "DOBROTA NAS VEŽE I SPAJA"

Nacionalna zaklada raspisala je natječaj za prijavu volonterskih inicijativa djece te razvoja filantropije i društvenog angažmana mladih za dodjelu nagrade "Otisak srca" i "Dobrota nas veže i spaja" u 2019. godini.

 

Natječaj je otvoren za osnovne škole za prijavu učeničkih prijedloga volonterskih inicijativa (akcija) u lokalnoj zajednici kao i za srednje škole u Republici Hrvatskoj za prijavu inovativnih modela razvoja filantropije i društvenog angažamana u školi i/ili lokalnoj zajednici. Dodijeliti će se ukupno do 10 nagrada za osnovne škole i do 10 za srednje škole, a svaka nagrada uključuje i novčani dio od 10.000,00 kuna za provedbu nagrađene inicijative, 10.000,00 kuna za umrežavanje i izobrazbu učenika i učitelja nagrađenih škola te plaketu "Otisak srca" i "Dobrota nas veže i spaja".

Program nagrađivanja mladih u srednjim školama za razvoj filantropije Nacionalna zaklada provodi u suradnji s Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj.

 

Rok za prijavu: do 29. travnja 2019. godine

 

Više informacija možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/uploads/files/sectionModuleFile/2019/03/29/RxG1y9z0fzSyLcp5I0s96p2QnKBpwL38.pdf

 

Obavijest preuzeta sa web stranice: www. zaklada.civilnodrustvo.hr


LAG Srijem.info

Natječaji