Savjetovanje o Godišnjem planu natječaja za 2015. godinu

Sukladno zaključcima 7. sjednice Savjeta za razvoj civilnoga društva održane 3. listopada 2014., istaknuta je potreba integralnog planiranja na razini svih javnih davatelja financijskih sredstava za projekte i programe organizacija civilnoga društva, vodeći računa o različitim izvorima sredstava (državni proračun, dio sredstava od igara na sreću, fondovi Europske unije). Valja napomenuti kako se radi o Nacrtu Godišnjeg plana koji se još uvijek nadopunjuje od strane pojedinih tijela. Upravo u svrhu što kvalitetnijeg planiranja u fazi u kojoj se može utjecati na buduće planove tijela, otvoreno je savjetovanje o navedenom Nacrtu. 

 

Putem sljedeće poveznice možete preuzeti nacrt Godišnjeg plana natječaja u 2015. godini te Vas molimo da svoje komentare i primjedbe dostavite Uredu za udruge na mail adresu:info@uzuvrh.hr, putem obrasca u nastavku. 

 

Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do 7.11.2014. Po završetku javnog savjetovanja Ured za udruge će objaviti sve zaprimljene primjedbe i komentare kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja. 

 

Obrazac savjetovanja

 

 

Izvor: uzuvrh.hr


LAG Srijem.info

Natječaji