PRENOSIMO POZIV KOLEGA IZ HRVATSKOG UREDA ZA KREATIVNOST I INOVACIJE

 

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije nedavno je pokrenuo projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda „Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“.

 

Online početna konferencija održat će se putem Zoom aplikacije u petak 18.12. u 15:00 sati. Konferencija je besplatna i dostupna svima koji žele naučiti više o prilikama koje pruža društveno poduzetništvo.

Početna konferencija će obuhvatiti i panel raspravu "Društveno poduzetništvo kao sredstvo oporavka (za izlazak iz krize)".

 

Panel će moderirati Gordana Ćorić, predavačica na Veleučilištu VERN specijalizirana za poduzetništvo i poslovnu etiku. S njom će o primjerima dobre prakse, aktualnim izazovima i onima koji nas tek čekaju raspraviti recentni i društveni poduzetnici s dugogodišnjim iskustvom: Jelena Anđelić (ACT Grupa), Filip Brničević (udruga O.A.Z.A), Tijana Tešija (udruga MI), Filip Trezner (Izvan fokusa) i Sonja Vuković (udruga Slap).

 

Tijekom konferencije predviđen je interaktivni Q&A dio.

Predviđeno vrijeme trajanja početne konferencije je 90 minuta.

 

Prijavite se putem linka: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe3JisVcrwe8H.../viewform

 

Više informacija o projektu "Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima" potražite na web stranici: https://fairshare.huki.hr/


LAG Srijem.info

Natječaji