[ODRAĐENA 11. POSJETA LOKACIJI ULAGANJA]

 

LAG Srijem je odradio ukupno 11. posjetu lokaciji ulaganja, tj. odrađene su posjete lokaciji ulaganja za cca. 65% od ukupno odobrenih projekata na 1. LAG natječaju za TO 6.3. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava".

 

Pozitivna ocjena nakon provedenog posjeta od strane LAG-a Srijem je uvjet za isplatu konačnih 15.000,00 Eura, odnosno uvjet je za uspješno pravdanje odobrenih sredstava.

 

Unatoč izvanrednoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom, LAG Srijem i dalje nastavlja s posjetama lokaciji ulaganja, naravno pod posebnim epidemiološkim mjerama, a sve radi što veće sigurnosti svih dionika procesa, te sa željom da odobrenim poljoprivrednicima koji su završili svoje projektne aktivnosti omogućimo, ukoliko su sve proveli sukladno propisima, što brže dobivanje odobrenih sredstava.

 

Ovaj puta odrađena je posjeta lokaciji ulaganja za korisnika s područja Općine Tovarnik. Riječ je o OPG-u Katušić Ivica iz Tovarnika koji je uz pomoć LAG-a Srijem ostvario potporu u iznosu od 111.678,00 kuna za kupnju traktora, pluga, prskalice i cisterne.

 

Prethodno predmetnoj kontroli, dosad smo obavili posjete lokaciji ulaganja u Lovasu, Iloku, Sotinu, Starim Jankovcima, Šarengradu, Borovu, dva puta u Novim Jankovcima, u Iloku te Tovarniku.


LAG Srijem.info

Natječaji