POZIV NA SUDJELOVANJE - LEAP SUMMIT

 

Otvorene su prijave za šesto izdanje LEAP summita koji će se održati od 14. do 15. svibnja u CineStaru Zagreb (Branimir Mingle Mall).

 

LEAP Summit je najveća međunarodna konferencija za mlade u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi čija je misija inspirirati i educirati buduću generaciju inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu.

 

Jesi li student kojeg zanima kako izgleda život nakon završenog fakulteta ili si pokretač startup-a? Želiš li saznati više o temama vezanim za digitalizaciju i održivi razvoj ili si mladi profesionalac koji se želi povezati s ostatkom poslovnog svijeta i pokrenuti vlastiti projekt? LEAP Summit je mjesto za vas!

 

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na četiri paralelne pozornice, a donosi motivirajuće priče te multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalno poslovanje, održivi razvoj i zelenu energiju.

 

Sudjelovanje je potpuno besplatno zahvaljujući generalnom partneru LEAP Summita - predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj.

 

Prijaviti se možete na linku https://bit.ly/2P9quCj

 

Više informacija potražite na web stranici https://leapsummit.com/ 


LAG Srijem.info

Natječaji