LAG Srijem provodi projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja

 

LAG Srijem kao partner provodi projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja.

 

Ukupna vrijednost projekta je 2.934.053,36 kuna, sufinanciran je iz Državnog proračuna RH (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%), Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“.

 

Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast a partneri su LAG Srijem, Ličko-senjska županija, Hrvatska zajednica županija, Sveučilište u Dubrovniku, Deša-Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, HUB 385, Start-up udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice.

 

Cilj projekta je poticati stvaranje kvalitetne višesektorske suradnje između organizacija civilnoga društva, javnog sektora i znanstvenih institucija. Razvoj dijaloga kroz uspostavljanje tematske mreže Hrvatska start-up nacija doprinijet će uravnoteženom socioekonomskom razvoju i napretku hrvatskog gospodarstva.


LAG Srijem.info

Natječaji